Frana Galovića 1c, Reka 48000 Koprivnica, Hrvatska
+385 91 183 90 18

Burza poduzeća

Burza Poduzeća

BURZA PODUZEĆA je specijalizirana platforma i posrednik koja spaja ponudu i potražnju u postupku prodaje poduzeća. Riječ je o platformi koja vlasnicima tvrtki omogućava oglašavanje uz mogućnost posredovanja kvalificiranih savjetnika, omogućava prodaju cijelih tvrtki ili udjela u vlasništvu.

Oglašavanje

Omogućava vlasnicima oglasiti prodaju dijela ili potpunog vlasništva nad tvrtkom na specijaliziranoj platformi za prodaju poduzeća. Oglašavanjem na platformi omogućava se ulagateljima da pronađu ciljana poduzeća koja žele kupiti, a prodavateljima da pronađu kupca ili financijskog investitora na jednom mjestu.

Kompletna usluga

U postupku prodaje naši stručnjaci vlasnike malih i srednjih poduzeća savjetuju u postupku oglašavanja i prodaje te pripremaju potrebnu dokumentaciju (informativni memorandum) i pronalaze potencijalne kupce. 

Aukcija

U slučaju više zainteresiranih strana za kupovinu poduzeća pokreće se Aukcija. Aukcija je prodaja poduzeća putem ograničenog nadmetanja za isključivo registrirane korisnike, gdje je kupac onaj tko ponudi najvišu cijenu. Učesnik aukcije je fizička ili pravna osoba koja je u roku određenom u Pozivu za aukciju uplatila depozit na račun BURZE PODUZEĆA. Svi učesnici aukcije dužni su se registrirati na portalu prije izdavanja ponude i početka aukcije. Svaki učesnik aukcije dobiva na mail detaljne upute prije pokretanja same aukcije.

Detaljan uvid

Potencijalnim kupcima koji su registrirani na BURZI PODUZEĆA omogućava se detaljan uvid u poslovanje s komercijalnog, financijskog i pravnog stajališta.

 

Specifičnost ove platforme je aukcija poduzeća tj. oblik kupoprodaje poduzeća najpovoljnijemu ponuditelju uz nadmetanje registriranih korisnika. Svi uvjeti sudjelovanja u procesu aukcije poduzeća ili prodaje vlastitog poduzeća detaljno su opisani u djelu Pravila aukcije.